Ospăț la Cula din Curtișoara

200.00 lei
Per experiență

Pe domeniul de la Curtișoara, doi chefi și o echipă de specialiști în protecția patrimoniului pun la cale un ospăț cu preparate și vinuri locale atent potrivite, pentru o cauză nobilă.

Timp de câteva ore bune, întindem o mare masă pentru oameni și discuții în fața frumoasei cule de la Curtișoara, alături de prietenii de la Artis Peritia. Vei avea ocazia să afli mai multe despre patrimoniul Olteniei și inițiativa unor tineri arhitecți de a revitaliza Băile Govora pornind de la patrimoniul său cultural. Este vorba despre Radu Tîrcă și Ștefania Hîrleață, fondatorii StudioGovora și parte a echipei ce va reprezenta România la Bienala de Arhitectură de la Veneția. 

În plus, e ocazie bună să descoperi Curtișoara, un sat cu un patrimoniu pitoresc și valoros, și în special Cula Cornoiu și împrejurimile sale, printr-un tur ghidat cu povești despre proiectele pe care proprietarii le desfășoară pentru a revitaliza locul. 

De asemenea, participând la eveniment vei contribui chiar la salvarea unui monument istoric, deoarece parte din banii tăi vor fi redirecționați către inițiativa StudioGovora de punere în siguranță a Vilei Ivanovici, una dintre clădirile istorice emblematice din Băile Govora. Mai multe despre inițiativă poți afla pe govora.studio.

La cerere, te putem ajuta și cu rezervarea de servicii de cazare în Băile Govora. Scrie-ne și îți vom obține cel mai bun preț de pe piață, în funcție de nevoile tale și ale familiei/prietenilor.  


1

Un loc la masa din comunitate

pe 2 august, ai un loc rezervat la prânzul de la Cula din Curtișoara, unde arhitecții țin tururi ghidate și gătesc alături de chefi. 

2

Sticker în tiraj limitat

special numerotat pentru tine.

3

Numele tău, pe Vila Ivanovici

Într-o proiecție realizată de echipa Amural și transmisă live pe 9 august.

4

Mulțumiri

Echipa Studio Govora îți va menționa numele pe site și vei primi un certificat electronic de donator. 

Round trip total distance