Descoperă Băile Govora pe bicicletă

120.00 lei
Per person

Ceea ce impresionează la Băile Govora este nu doar patrimoniul cultural și oamenii care luptă pentru el, ci și cadrul natural. Toate aceste elemente creează un peisaj cultural valoros, numai bun de explorat la pas sau pe două roți. Cu ocazia Zilelor Arhitecturii Balneare, vă invităm să descoperim împreună acest peisaj, prin tururi pe bicicletă prin oraș și parcul balnear. Ia-i cu tine pe cei dragi - de biciclete ne vom ocupa noi!

Tururile cu bicicleta vor fi organizate în fiecare din zilele de 7, 8 și 9 august și se adresează inclusiv familiilor cu copii. La cerere, putem asigura scaun pentru copii (până la 20 kg), remorcă pentru copii și/sau biciclete electrice. Traseele și gradul de dificultate al acestora vor fi personalizate în funcție de componența grupului.

Tot la cerere, te putem ajuta și cu rezervarea de servicii de cazare. Scrie-ne și îți vom obține cel mai bun preț de pe piață, în funcție de nevoile tale și ale familiei/prietenilor.  


1

Tur ghidat cu bicicleta prin Băile Govora

Vei participa la un tur ghidat prin stațiune și împrejurimi. Bicicletele le vom asigura noi (MTB, Cross, biciclete electrice), la fel și accesoriile pentru copii (scaun bicicletă, remorcă). 

2

Sticker în tiraj limitat

special numerotat pentru tine.

3

Numele tău, pe Vila Ivanovici

Într-o proiecție realizată de echipa Amural și transmisă live pe 9 august.

4

Mulțumiri

Echipa Studio Govora îți va menționa numele pe site și vei primi un certificat electronic de donator. 

Round trip total distance