Degustare la foișor

100.00 lei
Per person

Nimic nu e mai plăcut în zilele calde de vară decât un pahar de vin răcoros. Sau două. Sau… chiar trei? Suntem convinși că a bea un vin bun este un act de cultură, mai ales atunci când degustarea are loc într-un veritabil muzeu în aer liber. Tocmai de aceea, vara aceasta, aducem la Govora cele mai savuroase vinuri de Drăgășani, cu care ne vom delecta în compania prietenilor de la Bem un vin. Nu vor lipsi soiurile locale, precum Crâmpoșie selecționată, Novac sau Negru de Drăgășani, dar nici voia bună și poveștile despre patrimoniul local. 

În plus, vei avea ocazia să afli mai multe despre patrimoniul Băilor Govora și inițiativa unor tineri arhitecți de a revitaliza stațiunea pornind de la patrimoniul său cultural. Și nu doar să afli, ci și să contribui chiar concret la salvarea unui monument istoric, deoarece parte din banii tăi vor fi redirecționați către punerea în siguranță a Vilei Ivanovici, una dintre clădirile istorice emblematice din stațiune. Poți afla mai multe despre proiect, pe govora.studio.

Degustarea va fi organizată pe datele de 19 iulie, 2 august, 9 august 2020. După transmiterea formularului de înscriere, participanții vor fi contactați telefonic sau prin e-mail pentru stabilirea datei degustării. La cerere, pentru grupuri de cel puțin 5 persoane, putem organiza degustarea și în alte date decât cele menționate. Tot la cerere, te putem ajuta și cu rezervarea de servicii de cazare. Scrie-ne și îți vom obține cel mai bun preț de pe piață, în funcție de nevoile tale și ale familiei/prietenilor.  


1

Degustare

organizată de prietenii de la Bem un vin - trei soiuri de vin + gustări de asociere 

2

Sticker în tiraj limitat

special numerotat pentru tine.

3

Numele tău, pe Vila Ivanovici

Într-o proiecție realizată de echipa Amural și transmisă live pe 9 august.

4

Mulțumiri

Echipa Studio Govora îți va menționa numele pe site și vei primi un certificat electronic de donator. 

Round trip total distance