Citește despre Govora în Mazzocchioo

50.00 lei
Per person

La Castle Break, misiunea noastră e să contribuim la revitalizarea patrimoniului. Când organizăm tururile și experiențele culturale, ne dorim să avem impact asupra oamenilor și locurilor ce le fac memorabile. Și suntem mereu în căutare de noi inițiative de prețuiesc patrimoniul, pe care să le facem cunoscute și iubite de comunitatea #CastleBreak.

Recent am aflat de Studio Govora, inițiativa a doi tineri arhitecți ce și-au pus în minte să revitalizeze Băile Govora. Radu Tîrcă și Ștefania Hîrleață au studiat locul în facultate și au publicat despre el în reviste, iar anul acesta vor să îl pună pe harta pasionaților de patrimoniu și să se implice în salvarea uneia dintre vilele valoroase ale orașului - Vila Ivanovici. Au strâns în jurul lor o echipă de specialiști ce lucrează la proiectul tehnic și au lansat o campanie de strângere de fonduri, pentru a realiza intervenția de urgență. 

Dacă și tu ai simțit de multe ori imboldul de a face ceva pentru patrimoniu, acum poți  ajuta la acoperirea costurilor intervenției printr-un mic gest, iar noi îți punem numele pe vilă.


1

Un exemplar din Mazzochioo Architectural Journal #5

Îți vom oferi numărul revistei de arhitectura Mazzocchioo dedicat Băilor Govora, personalizată cu autograful Ştefaniei și a lui Radu, arhitecții inițiatori ai proiectului.

2

Carte poștală în ediție limitată

Cu dedicație din partea echipei Studio Govora.

3

Sticker în tiraj limitat

special numerotat pentru tine.

4

Numele tău, pe Vila Ivanovici

Într-o proiecție realizată de echipa Amural și transmisă live pe 9 august.

5

Mulțumiri

Echipa Studio Govora îți va menționa numele pe site și vei primi un certificat electronic de donator.