Sprijină Vila Ivanovici!

10.00 lei
Per person

La Castle Break, misiunea noastră e să contribuim la revitalizarea patrimoniului. Când organizăm tururile și experiențele culturale, ne dorim să avem impact asupra oamenilor și locurilor ce le fac memorabile. Și suntem mereu în căutare de noi inițiative de prețuiesc patrimoniul, pe care să le facem cunoscute și iubite de comunitatea #CastleBreak.

Recent am aflat de Studio Govora, inițiativa a doi tineri arhitecți ce și-au pus în minte să revitalizeze Băile Govora. Radu Tîrcă și Ștefania Hîrleață au studiat locul în facultate și au publicat despre el în Mazzoocchio, iar anul acesta vor să îl pună pe harta pasionaților de patrimoniu și să se implice în salvarea uneia dintre vilele valoroase ale orașului - Vila Ivanovici. Au strâns în jurul lor o echipă de specialiști ce lucrează la proiectul tehnic și au lansat o campanie de strângere de fonduri, pentru a realiza intervenția de urgență. Poți afla mai multe despre proiect, pe govora.studio

Dacă și tu ai simțit de multe ori imboldul de a face ceva pentru patrimoniu, acum poți ajuta la realizarea intervenției de urgență la Vila Ivanovici. 

 


1

Numele tău, proiectat pe Vila Ivanovici

Artiștii echipei Amural îți vor proiecta numele pe Vila Ivanovici, iar tu vei putea vedea asta online sau live, în timpul Zilelor Arhitecturii Balneare la Govora (3-9 august).

2

Mulțumiri

Echipa Studio Govora îți va menționa numele pe site si vei primi un certificat electronic de donator.