Răsfăț fotografic - amintire de familie de la Govora

1,000.00 lei
Per person

Îți place să explorezi locuri deosebite alături de cei dragi și vrei sa ai amintirea perfectă? În plus, admiri clădirile vechi și ai vrea să ajuți cumva la păstrarea lor? Ce-ai zice de o ședință foto profesionistă într-un cadru istoric de poveste, cu un fotograf talentat și, în plus, pasionat de patrimoniu? 

Marian Sterea se alătură campaniei inițiate de Studio Govora și transformă pentru două zile Băile Govora în studio foto. 

Iubesc fotografia, iubesc să transform momentele acelea imperfecte în emoții perfecte. Și iubesc să lucrez cu lumina și OAMENII din jurul meu. Sunt fotograf din 2009, de când am primit în dar de la soția mea un aparat foto. De acolo a pornit și s-a dezvoltat pasiunea mea pentru fotografie. Pentru că sunt un om curios din fire, nu m-am limitat la un singur stil de fotografie, ci am încercat să descopăr cât mai mult. 

O alta pasiune a mea este salvarea patrimoniului, astfel că am bătut Dobrogea în lung și-n lat, alături de soția mea, căutând o căsuță la țară pe care să o salvăm de la pieire. Criteriile erau simple: să fie o zonă istorică, cu deschidere la apă și tradiții bine conservate. Am descoperit Jurilovca, unde ne-am îndrăgostit de patrimoniul material și imaterial, tradițiile și obiceiurile rușilor lipoveni. Aici am înființat, în 2008, Asociația Lipovenesc, prin care promovăm trăsăturile culturale autentice și tradițiile Dobrogei multiculturale, din dorința noastră de a ajuta la păstrarea specificului local și a tradițiilor zonei. 

Încântat, precum un copil pe măsură ce descoperă, treptat, tot mai multe piese din mozaicul patrimoniului cultural al rușilor lipoveni, mă folosesc de imagine pentru a da forță mesajelor mele. Același lucru îmi doresc să se întâmple și la Govora, să ajutăm la păstrarea patrimoniului orașului și să sprijinim inițiativele tinerilor.

M-am tot gândit cum să îmbin meseria mea și dragostea pentru patrimoniu așa că voi oferi contravaloarea a 7 ședințe foto pentru această cauză. Acești bani vor fi donați pentru punerea în siguranță a uneia dintre clădirile simbol ale orașului - Vila Ivanovici. 


1

Sesiune foto cu Marian Sterea

Pentru tine și cei dragi, în diverse locații din Băile Govora 

2

Carte poștală în ediție limitată

Cu dedicație din partea echipei Studio Govora.

3

Sticker în tiraj limitat

special numerotat pentru tine.

4

Numele tău, pe Vila Ivanovici

Într-o proiecție realizată de echipa Amural și transmisă live pe 9 august.

5

Mulțumiri

Echipa Studio Govora îți va menționa numele pe site și vei primi un certificat electronic de donator. 

Round trip total distance