170lei
de persoană
22 Iunie
Dată plecare
1 Zi
Durată
4
Obiective
București
Plecare din

Zona de câmpie și dealuri joase reprezintă spațiul în care conacele și poveștile lor ies în evidență mai mult ca oriunde. Pășim pe urmele unor renumiți oameni politici și de cultură, le descoperim reședințele și încercăm să le înțelegem mai bine la un pahar de vin bun.


Toate locurile sunt ocupate


Traseu

București → Bucov → Rătești → Hagiești

Obiectiv 1

Bucov

Vizităm Muzeul Memorial „Constantin și Ion Stere”

Ne bucurăm să călcăm împreună pragul acestui obiectiv nou introdus în itinerariile Castle Break. Muzeul este amenajat în conacul ce a aparținut familiei lui Constantin Stere, om de cultură, politician și militant pentru realizarea Marii Uniri.

Obiectiv 2

Rătești

Vizităm Conacul Grigorescu

Pe dealurile Buzăului suntem întâmpinați de un cochet conac în stil neobrâncovenesc, unde aflăm povestea de succes a unui antreprenor german îndrăgostit de moștenirea culturală a României. Şi, desigur, prânzim boierește, delectându-ne cu o reinterpretare creativă a gastronomiei buzoiene tradiționale.

Meniu prânz: 75 lei/persoană

Obiectiv 3

Buzău

Vizităm exteriorul Vilei Albatros

Rămânem pe meleaguri buzoiene și ajungem la Vila Albatros, o reședință de secol XX, înconjurată de un parc unde ne vom reîncărca bateriile. Aflăm cum Alexandru Marghiloman dădea petreceri pentru elitele vremii și cum a adus hipismul la noi.

Sursa foto: Mirela Săvulescu

Obiectiv 4

Hagiești

Vizităm Conacul Marghiloman

Conacul a fost construit, așa cum îl știm astăzi, în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, la cererea omului politic Iancu Marghiloman, prin transformarea unei mai vechi reședințe boierești. La ceas de seară (dacă vremea ne permite), savurăm un pahar de vin pe pajiștea domeniului.

Sosire estimată la București în jurul orei 21:00

COST

Prețul experienței: 170 lei

 

 

ÎNCHEIERE ÎNSCRIERI 21 Iunie
DATA LIMITĂ ACHITARE AVANS cât mai curând după înscriere
PREȚUL INCLUDE
Transport cu autocarul 3* Ghid însoțitor
Ghid local
PREȚUL NU INCLUDE
Taxele de acces la obiective
Masa de prânz și alte cheltuieli personale

Toate locurile sunt ocupate


 

După completarea formularului de înscriere veți primi un e-mail cu detalii despre încheierea rezervării. NU UITAȚI SĂ VERIFICAȚI ȘI ÎN FOLDERUL „SPAM” SAU „UPDATES”!

Dacă nu mai sunt locuri libere vă puteți înscrie pe lista de așteptare trimițând un e­mail cu numele și datele de contact la castlebreak.ro@gmail.com

Distanța totală a traseului dus-întors

Păreri despre tur

Încă nu sunt păreri adăugate.

Părerea ta despre tur

Calificativ