14 Septembrie
Dată plecare
1 Zi
Durată
3
Obiective
București
Plecare din

Nu departe de București, descoperim ansambluri nobiliare neștiute de mulți. Prânzim boierește pe dealurile Buzăului și aflăm povestea unor restaurări de succes. Înainte de a porni spre casă, savurăm licori locale și îi cunoaștem pe cei care le produc.


Toate locurile sunt ocupate


Traseu

București → Ploiești → Urlați → Chiojdu → (cramă surpriză)

Obiectiv 1

Ploiești

Vizităm Muzeul Ceasului „Nicolae Simache”

Vom trece pragul singurului muzeu de acest gen din țară, găzduit într-o frumoasă casă boierească de secol XIX. Vom încerca „să furăm” timp, descoperind colecția de pendule, ceasornice și orologii a profesorului Nicolae Simache. Iar ca să creștem și mai mult nerăbdarea, vă spunem un secret: veți avea șansa să vedeți și ceasurile Regelui Carol I și al lui Mihail Kogălniceanu.

Obiectiv 2

Urlați

Vizităm Conacul Bellu

Fostă reședință a boierului Alexandru Bellu, conacul găzduiește numeroase piese valoroase din colecția proprietarului. Găsim interioare originale, complet mobilate în stilul epocii, care păstrează atmosfera de demult prin lucrări de artă decorativă și plastică, obiecte de interes etnografic si cărți rare. Toate acestea ne dezvăluie personalitatea fascinantă a celui care a dat numele celui mai cunoscut cimitir din București.

Obiectiv 3

Chiojdu

Vizităm Casa cu Blazoane, un exemplu de restaurare de succes a unui monument istoric. Aflăm povestea acesteia, îi trecem pragul şi îi admirăm interioarele vechi de aproape 300 de ani și arhitectura tipic moșnenească. Evident, nu plecăm înainte de a încinge o masă câmpenească cu bunătăți din zonă.

Popas

cramă surpriză

Degustare de vinuri

Prindem apusul de vară suiți pe dealuri buzoiene, într-o podgorie de viță NOBILĂ. Vizităm crama și facem o degustare de vinuri sub îndrumarea unui vinificator autentic.

Sosire estimată în București în jurul orei 21:30

COST

Prețul experienței: 150 lei

ÎNCHEIERE ÎNSCRIERI 9 Septembrie
DATA LIMITĂ ACHITARE AVANS cât mai curând după înscriere
PREȚUL INCLUDE
Transport cu autocarul 3* Ghid însoțitor
Ghid local Diurnă șofer
PREȚUL NU INCLUDE
Taxele de acces la obiective
Masa de prânz, degustarea de vin și alte cheltuieli personale

Toate locurile sunt ocupate


 

După completarea formularului de înscriere veți primi un e-mail cu detalii despre încheierea rezervării. NU UITAȚI SĂ VERIFICAȚI ȘI ÎN FOLDERUL „SPAM” SAU „UPDATES”!

Dacă nu mai sunt locuri libere vă puteți înscrie pe lista de așteptare trimițând un e­mail cu numele și datele de contact la castlebreak.ro@gmail.com

Distanța totală a traseului dus-întors

Păreri despre tur

Încă nu sunt păreri adăugate.

Părerea ta despre tur

Calificativ