24 August
Dată plecare
1 Zi
Durată
4
Obiective
București
Plecare din

Am putea crede că, în jurul Bucureștilor, sunt puține locuri care merita mai mult de o ocheada aruncata din goana mașinii, însă lucrurile nu stau deloc așa. Nu departe de capitală, descoperim conace cu istorie seculară, ansambluri nobiliare recent restaurate și desfătări gastronomice neașteptate.


Toate locurile sunt ocupate


Traseu

București → Potlogi → Filipeștii de Târg → Ceptura → Urlați

Obiectiv 1

Potlogi

Vizităm palatul brâncovenesc.

Vizităm Palatul Brâncovenesc. Ne plimbăm prin grădini, admirând detaliile stilului brâncovenesc în palatul ridicat de Vodă Constantin drept moștenire pentru fiul său cel mare. Apoi, continuăm explorarea pas cu pas, în interioarele recent restaurate.

Obiectiv 2

Filipeştii de Târg

Vizităm conacul Pană Filipescu.

Conacul Pană Filipescu ne spune povestea logofătului omonim, soțul Mariei Cantacuzino și unul dintre cei mai importanți oameni ai Valahiei secolului al XVII-lea. Aflăm, astfel, istoria a două mari familii boierești, fără de care Muntenia nu ar fi fost, astăzi, la fel.

Popas

Ceptura

Masă de prânz la un conac din zonă
Obiectiv 4

Urlaţi

Vizităm Conacul Bellu.

Fostă reședință a boierului Alexandru Bellu, conacul găzduiește numeroase piese valoroase din colecția proprietarului. Găsim interioare originale, complet mobilate în stilul epocii, care păstrează atmosfera de demult prin lucrări de artă decorativă și plastică, obiecte de interes etnografic si cărți rare. Toate acestea ne dezvăluie personalitatea fascinantă a celui care a dat numele celui mai cunoscut cimitir din București.

Încheiem periplul nostru pe la moșiile boierilor munteni cu o degustare-surpriză, pentru un drum de întoarcere vesel şi lin 🙂

Sosire estimată în București în jurul orei 21:00

COST

Prețul experienței: 150 lei

ÎNCHEIERE ÎNSCRIERI 22 August
DATA LIMITĂ ACHITARE AVANS cât mai curând după înscriere
PREȚUL INCLUDE
Transport cu autocarul 3* Ghid însoțitor
Ghid local
PREȚUL NU INCLUDE
Taxele de acces la obiective
Masa de prânz, degustarea de vin și alte cheltuieli personale

Toate locurile sunt ocupate


 

După completarea formularului de înscriere veți primi un e-mail cu detalii despre încheierea rezervării. NU UITAȚI SĂ VERIFICAȚI ȘI ÎN FOLDERUL „SPAM” SAU „UPDATES”!

Dacă nu mai sunt locuri libere vă puteți înscrie pe lista de așteptare trimițând un e­mail cu numele și datele de contact la castlebreak.ro@gmail.com

Distanța totală a traseului dus-întors

Păreri despre tur

Încă nu sunt păreri adăugate.

Părerea ta despre tur

Calificativ