12 Mai
Dată plecare
1 Zi
Durată
3
Obiective
București
Plecare din

Învăluiți de culorile primăverii târzii, te invităm să ne aventurăm prin muzee etnografice, să descoperim locuri încărcate de mistere masonice și să stăm la povești pe prispa conacelor, unde odinioară se scriau pagini din istoria națională.


Toate locurile sunt ocupate


Traseu

București → Ștefănești → Golești → Valea Bălcească → București

Obiectiv 1

Ștefănești

Vizităm Vila Florica, ferma și capela familiei Brătianu (dacă ne va fi permis).

Familia Brătienilor are rădăcini de prin anul 1553 și din generație în generație au scris file în istoria neamului nostru. Un domeniu al lor îl vom explora și noi, este vorba despre Vila Florica sau “cuibul liberalilor”. Mult mai multe detalii aflăm la fața locului!

Obiectiv 2

Golești

Vizităm Muzeului Etnografic și Conacul Goleștilor.

La Golești vizităm singura construcție medievală laică fortificată din țară și facem o plimbare prin micuțul sat ce înfățișează civilizația țărănească din secolul al XIX-lea din principalele zone viticole și pomicole ale țării.

Obiectiv 3

Valea Bălcească

Vizită la Conacul Nicolae Bălcescu

Povești pe prispa conacului, povești despre scriitori, istorie și masonerie, toate spuse cu mare tâlc, mai că nu ai mai pleca din cerdacul garnisit cu viță de vie înțesată cu struguri.

ÎNCHEIERE ÎNSCRIERI 11 Mai
DATA LIMITĂ ACHITARE AVANS 11 Mai
PREȚUL INCLUDE
Transport cu autocarul 3* Ghid însoțitor
Ghid local
PREȚUL NU INCLUDE
Taxele de acces la obiective
Masa de prânz și alte cheltuieli personale

Toate locurile sunt ocupate


 

După completarea formularului de înscriere veți primi un e-mail cu detalii despre încheierea rezervării. NU UITAȚI SĂ VERIFICAȚI ȘI ÎN FOLDERUL „SPAM” SAU „UPDATES”!

Dacă nu mai sunt locuri libere vă puteți înscrie pe lista de așteptare trimițând un e­mail cu numele și datele de contact la castlebreak.ro@gmail.com

Distanța totală a traseului dus-întors

Păreri despre tur

Încă nu sunt păreri adăugate.

Părerea ta despre tur

Calificativ